Utazási fiók

VODICE:POSSEIDON APARTMAN

VODICE:POSSEIDON APARTMAN, Horvátország, Észak-Dalmácia, Vodice, 2018-05-26, Ellátás nélkül
VODICE:POSSEIDON APARTMAN
Időpont: Napok száma:
2018-05-26 - 2018-06-02 8 nap
Ellátás: Ellátás nélkül Utazás típus: Tengerparti
Közlekedés: Már: 230 700 Ft -tól
egyéni -  -0 %
starstarstar
Utazási szám: 
53841595
Ajánlatkérés


Fekvése: Srima üdülőövezetben, kb. 15 percnyi sétára a belvárostól.Strand: 70 m-re, aprókavicsos, lassan mélyülő.Elhelyezés: összesen 12 db 3 hálószobás egyforma apartman található házban, a földszinten (4 db), első emeleten (4 db) és második emeleten (4 db) .
HÁROM HÁLÓS APARTMAN


Az apartman egy konyhából, egy étkezőből (nagy hűtővel, mikrohullámú sütővel, LCD TV-vel, széffel, erkéllyel), 3 hálószobából (franciaággyal, de ezek széthúzhatóak szimpla ágyakká) és egy fürdőkádas fürdőszobából áll. Klíma tartozik hozzájuk.

Ellátás: önellátás.Szolgáltatások: grill az udvaron, parkolás az udvaron, wi-fi.

 
 Részvételi díj:Irodánk előfoglalási kedvezménye 03.31.-ig -10%

 


Üdülőhelyi díj: 2.900 Ft/fő/hét, 12-18 évig :1.500 Ft/fő/hét

Klíma: 5 EUR/nap a helyszínen fizetendő.

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Akvamarin Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!