Utazási fiók

SZILVESZTER fényei Toszkánában- élőzenés gálavacsorával 4 nap/3 éj

SZILVESZTER fényei Toszkánában- élőzenés gálavacsorával 4 nap/3 éj, Olaszország, Toszkána, 2018-12-29, Reggeli
SZILVESZTER fényei Toszkánában- élőzenés gálavacsorával 4 nap/3 éj
Időpont: Napok száma:
2018-12-29 - 2019-01-01 4 nap
Ellátás: Reggeli Utazás típus: Körutazások
Közlekedés: Már: 89 900 Ft -tól
autóbusz -  -0 %
starstarstar
Utazási szám: 
64684051
Ajánlatkérés
Rövid ismertető
Toszkánába érkezni mindig egyedülálló élmény. Szakadjon el a magyvárosok zajos nyüzsgésétől és töltse velünk az év utolsó napjait ünnepi fényekben pompázó, középkori hangulatot őrző kisvárosokban, ahol az olaszok felhőtlenül élvezik az év végét. Egy ilyen hangulat részévé válni akár csak egy kis időre is, kivételes alkalom. A hideg télben töltődjön fel velünk a termálfürdők városában és a reneszánsz pompában tündöklő Firenzében, és köszöntse az új évet olasz hangulatban, Itália szívében! 

Utazás
autóbusszal (WC, videó).
Szállás

3*-os szállodában Montecatini Terme (3 éj)

A kellemes hangulatú, nemrégiben felújított szálláshelyek, kitűnő helyen, Montecatini központja közelében találhatóak.  
Szobák: ízlésesen berendezett 2 ágy (pótágyazható),fürdőszoba, TV, telefon, a szobák egyrésze balkonos.
Ellátás (krt)
reggeli és szilveszteri gálavacsora élőzenével (félpanzió felár ellenében)

Fel- és leszállási lehetőség
Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

További vidéki felszállási lehetőségek felár ellenében:
Debrecen- Nyíregyháza- Miskolc: 8.990,-Ft/fő oda-vissza
Eger- Gyöngyös:     7.590,-Ft/fő oda-vissza


Időpontok
2018.12.29-2019. 01.01. (szombat-kedd)  4 nap/3 éj  
Program

1.nap: Budapest- Montecatini Terme
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Érkezés Montecatinibe az esti órákban. 

2. nap:  San Gimignano- Siena
A reggeli után szabadidő vagy egész napos, kellemes fakultatív kirándulás a toszkán vidéken. (Ár: 40 EUR/fő- ajándék borkóstolóval). Mai utunk elsőként a tornyok városaként nevezett San Gimignano-ban vezet, mely az Unesco Világörökség része. Varázslatos sétát teszünk az időben, felfedezve a mesés díszbe öltözött óváros tereit, ódon utcácskáit a katedrálissal és a városházával, 15 fantasztikus tornyával, melyek közül az egyik, mai napig is látogatható. A városnézés után egy közeli farm bűvöl el bennünket, miközben megkóstolunk párat a helyi finom borokból. Ezután Siena-ba, Toszkána gótikus gyöngyszemébe vezet, ahol felkeressük a híres kagyló alakú főteret a Piazza del Campo-t, a katedrálist, a világhírű városházát és a tér meghatározó tornyát, a Torre del Mangia-t is. Szabadidő a városban, majd visszautazás a szálláshelyünkre.

3. nap:
Firenze és szilveszter
Reggeli után után elindulunk Toszkána „fővárosába”, Firenzébe, ahol kellemes karácsonyi díszben és újévköszöntő hangulattal vár minket a fénybe öltözött város. (Helyi idegenvezető és közlekedés díja: 10 EUR/fő). Gyalogos városnézés a györnyörű, reneszánsz városközpontban, ahol  többek között megnézzük a Santa Croce templomot Michelangelo sírjával, a Dómot és a híres Ponte Vecchio-t is. A délutáni órákban szabadidő, vagy fakultatív programként az Uffizi képtár remekműveit csodálhatják meg (Ár: 40 EUR/fő- a részvételi szándékot foglaláskor előre kérjük jelezni) vagy  szabadidő keretében, egyénileg fedezhetik fel a  még mindig ünnepi díszben pompázó, fénylő várost, annak egyedülálló fedett piacát, a fenséges paloták között megbúvó kis utcácskák rejtett zugait, és szilveszteri ajánlatait.
A szállodában gálavacsorával, zenés újév köszöntő programmal, játékokkal és tombolával várnak minket. Az esti mulatságig pihenhetünk, vagy egy rövid romantikus sétát tehetünk Montecatini Terme  ünnepi fénybe bújtatott, hangulatos, meghitt városkájában, elvegyülve ünnepi forgatagában. Közös, pezsgős óév búcsúztató koccintás,  játék, családias, fergeteges hangulat!

4. nap: Poggio a Caiano- Budapest

Reggeli után hazaindulás. Rövid megálló Poggio a Caiano településen, ahol az egyik legszebb és leghíresebb Medici Villa található. Sétálunk egyet a kastélyban és  a Világörökség részét képező villa csodálatos parkjában, majd továbbutazunk Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Felárak és belépők

Fakultatív programok (min. létszám: 25 fő):

- San Gimignano- Siena: 40 EUR/fő- ajándék borkóstolóval
- Uffizi képtár (előzetes jelentkezéssel): 40EUR/fő-csak itthonról foglalva lehetséges 

Közlekedési költségek

- Firenze helyi idegenvezetés és közlekedési költség: 10 EUR/fő

Belépők összesen kb.:  6-12 EUR/fő
-Firenze/ Székesegyház: ingyenes
-Firenze/ Santa Croce templom: kb. 6 EUR/fő
-Siena/ Dóm: kb. 6 EUR/fő
-San Gimignano/ Bazilika: kb. 4 EUR/fő
-San Gimignano/ Régi városháza + lakótorony: kb. 7 EUR/fő
-Poggio a Caiano Medici Villa: ingyenes

Audio-guide: kb. 1,5- 2,5 EUR/fő/nap

Minimum létszám
35 fő.
Figyelem:  Egyedülállóknak társítási lehetőség felár nélkül!
A részvételi díj tartalmazza
autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza
baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 éven felül), az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (kb.1,5 EUR/fő/nap).

Szükséges útiokmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!