Utazási fiók

Spanyol, portugál körutas törzs

Spanyol, portugál körutas törzs, Portugália, 2018-09-26, Reggeli
Spanyol, portugál körutas törzs
Időpont: Napok száma:
2018-09-26 - 2018-09-30 5 nap
Ellátás: Reggeli Utazás típus: Körutazások
Közlekedés: Már: 136 395 Ft -tól
repülő -  -0 %
Utazási szám: 
58925215
Ajánlatkérés
A szervező utazási iroda megjelölése: Spanyol körutazás Madrid-Valencia-Barcelona
Leírása a túra
Utazás időtartama: 8 nap/7 éj
Indulási időpontok: VI. 8., IX. 28.
Utazás: a VI-i időpontban Budapest-Madrid Wizz Air járattal /Barcelona–Budapest Travel
Service charterjáratával, a IX-i időpontban Budapest – Barcelona Travel Service járattal / Madrid- Budapest Wizz Air járatával
Elhelyezés: 3 *-os szállodák,2-3 ágyas, zuhanyzós szobáiban
Ellátás: reggeli,vacsora felárért foglalható
Minimum létszám: 20 fő


1. nap: Elutazás a menetrend függvényében Spanyolország fővárosába, Madridba. A város egyszerre hagyományőrző és modern, egyszerre nagyváros és falu. A századelőn csupán nyolcszázezer lakosú város mára négymillióssá nőtte ki magát, és az ország adminisztrációs, politikai és kulturális központjává fejlődött. A megérkezést követően transzfer a szállodába, szálláshely elfoglalása, szabadprogram.

2. nap: A reggeli a szállodában, majd félnapos autóbuszos és gyalogos városnézés Madridban. Megtekintjük a város lenyűgöző épületeit, a monumentális sugárutakat (Gran Vía, Castellana), a híres szökőkutakat (Cibeles, Neptuno), a hangulatos tereket (Plaza de España, Plaza Mayor, Plaza del Oriente) a Retiro parkot, a Felfedezések Emlékművét a Kolombusz téren, a Királyi Palota környékét. Megismerjük a Habsburg és a Bourbon városrészeket, a modern negyedben betekintést nyerünk a mai Madrid életébe. Délután javasoljuk látogassanak el a híres Prado múzeumba, a spanyol festők, El Greco, Velazquez és Goya remekeire koncentrálva.

3. nap: A reggelit követően indulás Toledóba, a gyönyörű múzeumvárosba, amely az UNESCO világörökségek ékköve. A Tajo fölött emelkedő ősi királyi székhely történelmi városmagjának gazdag építészeti és művészeti örökségét a keresztény, muzulmán és zsidó kultúra ötvöződése hozta létre. A panorámát gótikus tornyával uraló katedrális, a spanyol egyház központja, oltárképeit El Greco, Tiziano, Van Dyck és Goya festették. Megtekintjük El Greco leghíresebb festményét a Szent Tamás templomban. Továbbutazás Valenciába, Spanyolország harmadik legnagyobb városába. Esti érkezéskor a szállás elfoglalása.

4. nap: Séta a történelmi kincsekben gazdag városban, ahol harmonikusan megférnek egymással a modern építészeti alkotások és a városmagot alkotó gótikus emlékek. Sokan "Új Barcelonának" is hívják a várost, amelynek utcái kellemes hangulatot árasztanak és a kulturális kikapcsolódásra vágyók sem csalódhatnak. Tengerparti kikötővárosként, a homokos tengerpart, és a tenger is hozzájárul a város csodálatos atmoszférájához. Délután szabad program a város önálló felfedezésére, melynek során ellátogathatnak a selyemkészítés titkait felfedő múzeumba (mivel a város évszázadokon keresztül a selyemgyártásból élt), vagy Európa egyik legnagyobb akváriumába, és a város közepén található állatkertet is érdemes útba ejteni, melynek afrikai szavannához hasonló kialakítása a felnőttek számára is vonzó látványosság. Aki kedvet érez hozzá, este is mozduljon ki, mert Valencia éjszakai élete is jelentős.

5. nap: Reggeli a szállodában, majd indulás a Földközi-tenger partján található csodálatos városba, Tarragónába. A város a Costa Dorada-i partszakaszon található, amely Barcelonától délre, helyezkedik el. Spanyolország egyik gyöngyszeme, elnevezését csodás aranyszínű homokjáról kapta. Séta a meglepetésekkel teli városban, amely fontos római műemlékekkel várja az idelátogatókat. Régészeti leletei, köztük a római vízvezetékhíd 2000 óta az UNESCO világörökség részei. A várost körülölelő falak Kr. e. III. századból maradtak fenn, bár a középkorban módosították őket. Tarragonától mindössze néhány kilométerre található Reus, Gaudi szülőhelye, ahol a rendelkezésre álló idő függvényében megtehetik az első lépéseket a zseniális mester művészetének megismeréséhez, melyre az utazás során további lehetőség is nyílik. Szállás Tarragona térségében.

6. nap: Reggel elbúcsúzunk szállásunktól és folytatjuk körutazásunkat a Costa Brava, azaz a „vad part” partszakasza felé. Utunk érinti Figueres városát, ahol a Dali múzeum található, amely a Prado után a legnépszerűbb egész Spanyolországban. A városka egykori színházának üvegkupolás épülete Dali szürrealista álomfényképeiből létrehozott jelentős alkotásait őrzi, amelyek átfogó betekintést adnak a világhírű művész életművébe.A nap során Gerona városába is eljutnak, amely nem csupán gótikus emlékeiről ismert, de zsidónegyedének megmaradt emlékei is feltétlenül említésre méltóak. Továbbutazás tengerparti szállásunkra, elhelyezkedés, szabad program.

7. nap: Utazás Barcelonába, Katalónia fővárosába. Délelőtt autóbuszos városnézésre indulunk, melynek során láthatjuk Gaudi, a modernista építész zseni leghíresebb alkotásait is, melyek közül a Sagrada Familia, azaz a Szent Család templom kívülről való megtekintése fantasztikus élményt jelent, de eljutunk a kikötő és a Columbus szobor környékére is. Délután Barcelona önálló felfedezése. Végigsétálhatnak a Ramblas-n, felmászhatnak a Montjuic hegyre, ahonnan gyönyörű a kilátás a városra, betérhetnek a Pueblo Espanol falumúzeumba, amely az 1929-es világkiállításra épült és a mi skanzenünkhöz hasonlóan Spanyolország különböző tájainak művészetét mutatja be. A sportkedvelők számára kihagyhatatlan látnivaló a Camp Nou stadion, Barcelona futballcsapatának otthona. A városi sétánknak csak az állóképesség szabhat határt, mert néznivaló több hónapra elegendő van, de azért némi ízelítőt így is kaphatunk. Egy kapubélés a gótikus negyedben, egy furcsa szürrealisztikus erkély vagy egy pad, amire szerettünk volna leülni, csak hogy nézzük az embereket, és emlékezni fogunk rá életünk végéig. Ez Barcelona. Visszatérés a szálláshelyre az esti órákban.

8. nap: Szabadidő, majd a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazautazás.

A szeptemberi időpontban a program fordított sorrendben valósul meg!

A feladható pogyász maximum 15 kg-os lehet, díja a katalógus készítésekor érvényes szabályzat szerint 13.000 Ft, amely a Wizz Air üzletszabályzatától függően változhat.


A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!