Utazási fiók

Sahadewa Resort & Spa

Sahadewa Resort & Spa, Indonézia, Bali, Ubud, 2018-01-22, Reggeli
Sahadewa Resort & Spa
Időpont: Napok száma:
2018-01-22 - 2018-01-30 9 nap
Ellátás: Reggeli Utazás típus: Tengerparti
Közlekedés: Már: 363 470 Ft -tól
repülő Bécs  -0 %
starstarstar
Utazási szám: 
55394862
Ajánlatkérés
Fekvés
Fekvése: Központi, a Monkey Forest Road-on, látnivalók, üzletek és éttermek a közelben.
Szállás
Szállás: A szobák balinéz stílusban vannak berendezve, fürdőszobával/zuhanyzóval/WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, TV-vel, minibárral, erkéllyel, vagy terasszal rendelkeznek. Szobák: kétszemélyes baldachinos ágy, néhány fürdőszoba "szabadtéri".
Felszereltség
Felszereltség és szolgáltatások: A szálloda 2002-ben nyílt meg, a részletekre való odafigyeléssel díszített, és 24 szobával rendelkezik, amelyek 4 épületben helyezkednek el. Egy kis kert medencével és egy szép nyitott lobby. Étterem nemzetközi konyhával. Kis téglalap alakú medence integrált gyermekmedencével.
További részletek
Az árak az árfolyam és a helyek függvényében változhatnak
Az ár tartalmazza
Repülőjegy illetékekkel, szállás, transzfer, ellátás, üdülőhely díj
Az ár nem tartalmazza
Utazási és sztornó biztosítást, szükség esetén vízum díj

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Akvamarin Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...
UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!