Utazási fiók

PORTUGÁLIA - 2018. ÁPRILIS

PORTUGÁLIA - 2018. ÁPRILIS, Portugália, Lisszabon, 2018-04-29, Reggeli
PORTUGÁLIA - 2018. ÁPRILIS
Időpont: Napok száma:
2018-04-29 - 2018-05-06 8 nap
Ellátás: Reggeli Utazás típus: Körutazások
Közlekedés: Már: 239 000 Ft -tól
repülő Budapest  -0 %
Utazási szám: 
53518148

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Ajánlatkérés
Leírás
Ezerarcú Portugália - csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel
Lisszabon – Sesimbra - Sintra - Cabo da Roca - Óbidos – Nazaré – Batalha – Fatima – Portó/Ofir – Braga – Ponte de Lima – Viana do Castelo - Coimbra – Estoril – Lisszabon


Időpont: 2018. április 29. – május 6.


A gyönyörű Portugália egész évben tárt karokkal várja az utazókat, hiszen szerencsés éghajlatának köszönhetően itt mindig kellemes az idő! Mégis, talán a tavasz az egyik legszebb évszak, amikor virágba borul a természet, egyre hosszabbak a nappalok és jól esik a simogató mediterrán napsütés a hideg tél után. Népszerű körutazásunk áprilisban két tengerparti városkában is megpihen: Estoril mellett a Lisszabon közeli, bájos Sesimbra egyik mesés tengerre néző szállodájában van az elhelyezés a körutazás elején!

Ne maradjon le Lisszabon, Portó, Fatima, Comibra és megannyi város és táj szépségeiről! Töltse a május elsejei hosszú hétvégét is a csodálatos Portugáliában!

Portugália körutazás - 1. nap
Utazás menetrend szerinti repülőjárattal Lisszabonba a kora reggeli órákban. Megérkezést követően félnapos városnézés a portugál fővárosban: a középkori Szent György vára és a híres Alfama negyed, a Szent-Jeromos kolostor (a kerengőbe a belépő a helyszínen fizetendő) és a Belém-torony (kívülről) megtekintése szerepel a programban. Rövid szabadidő Lisszabonban, majd utazás a tengerparti Sesimbrába, a szállás elfoglalása.

Portugália körutazás - 2. nap
Reggelit követően a hangulatos Sintra városába vezet az út, ahol rövid séta és a XVI. századi Királyi Palota megtekintése szerepel a programban. Továbbutazás autóbusszal a festői szépségű Cabo da Rocá-hoz, Európa legnyugatibb pontjához. A tengerbe nyúló sziklaszirtről lenyűgöző látvány tárul a kéklő óceánra. Délután utazás Sesimbrába, útközben rövid megálló Lisszabonban. Szállás Sesimbrában.Portugália körutazás - 3. nap
Elutazás autóbusszal Óbidosba, a hangulatos, dombtetőre épült, falakkal védett kis faluba, amelyet hófehér házai tesznek jellegzetessé. Továbbutazás Nazarébe, a bájos halászfaluba, ahol rövid szabadidő után továbbutazás Fatimába. a világhírű búcsújáróhelyre. Szállás Fatimában.

Portugália körutazás - 4. nap
Reggelit követően utazás Portóba, mely az ország egyik legkülönlegesebb hangulatú városa borospincéivel, a Ribeira-negyed színes cserepes házaival és az Eiffel tervezte kétszintes híddal. A városnézést követően látogatás egy borospincében, borkóstolóval. Szállás Ofirban.Portugália körutazás - 5. nap
Elutazás Bragába, amelyet számos temploma miatt a „portugál Rómának" is neveznek. A történelmi városrész megtekintése a Jó Jézus búcsújáró templommal, amely egy magas hegyen emelkedik. Továbbutazás Ponte de Limába, a zöld bor városába, majd a XVI. századi Viana de Castelo városka érintésével visszautazás Portóba. Szállás Ofirban.

Portugália körutazás - 6. nap
Reggeli után utazás Coimbrába, Európa egyik legrégibb egyetemi városába, amely a XII. században az ország és királyság központja volt. Városnézés keretében a Katedrális és a híres egyetemi könyvtár megtekintése. Továbbutazás a lisszaboni tengerpartra. Útközben a Világörökség részét képező kolostor megtekintése Batalhában. A kolostor Portugália egyik építészeti remeke, kápolnájában van eltemetve Tengerész Henrik, a híres felfedező. A kora esti órákban megérkezés Estorilba, a szállás elfoglalása.

Portugália körutazás - 7. nap
Egész nap szabad program, üdülés a tengerparton reggelis ellátással.

Portugália körutazás - 8. nap
Kora reggel transzfer a lisszaboni repülőtérre, visszautazás Budapestre.


Minimum létszám 20 fő.
Az ár tartalmazza
utazás menetrend szerinti repülőjárattal Budapest – Lisszabon – Budapest útvonalon, turista osztályon a körutazás alatt utazás légkondicionált autóbusszal 7 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban reggelis ellátás a felsorolt programok belépők nélkül baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás útlemondási biztosítás magyar idegenvezető
Az ár nem tartalmazza
illetékek félpanzió (7 vacsora) felára belépőjegyek felára  
Szállás
Helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban.
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!