Utazási fiók

Nyomozás Adolf Hitler után - Történelmi detektívtúra

Nyomozás Adolf Hitler után - Történelmi detektívtúra, Ausztria, Salzburg, 2018-09-08, Reggeli
Nyomozás Adolf Hitler után - Történelmi detektívtúra
Időpont: Napok száma:
2018-09-08 - 2018-09-10 3 nap
Ellátás: Reggeli Utazás típus: Körutazások
Közlekedés: Már: 55 990 Ft -tól
autóbusz -  -0 %
Utazási szám: 
57189766
Ajánlatkérés
A szervező utazási iroda megjelölése: Történelmi detektívtúra Adolf Hitler nyomában
Program
Történelmi detektívtúra Adolf Hitler nyomában

1. nap: Budapest – Győr – Sankt Pölten – Amstetten - Salzburg (városnézés: Mariaplain templom, Mirabell kastély parkja, Dóm, Mozart szülőháza, Szent Péter templom és temető, szabadprogram). Szállás Salzburg környékén.

2. nap: Utazás Bajorországba, látogatás a Berchtesgadenben az alpesi hegyvidéki nyaralóháznál (A Sasfészek a német diktátor, Adolf Hitler kedvenc tartózkodási helye volt 1938 és 1945 között. Csodálatos természeti környezetben fekszik, jó idõ esetén szinte Salzburgig ellátni, ezért mind a mai napig Hitler Sasfészkének hívják. Az épületeket az amerikai légierõ a háború végén porig bombázta. A Sasfészek sokáig az amerikai katonai hatóságok kezelésében állt. Mára már újjá építették, s egész Berchtesgaden Hitlerből él. A kisvárosba érkező látgatók száma sokszorosa a városka lakosságának, lépten-nyomon Sasfészek relikviával lalálkozhat a turista.) Sasfészek megtekintése után látogatás a Dokumentációs Centerben. Itt Hitler pártjáról, az NSDAP, a Német Nemzeti Szocialista Munkáspártról szóló kiállítást nézzük meg. Ugyanitt megtekinthető az egykori bunkerek jelentős része.   Délután hajókázás Königssee festménybe illõ környezetében.  Pihenő, fakultatív sült és füstölt pisztráng kóstolási lehetőség a tó közepén található szigeten, ahol megtekintjük a St. Bartholomä templomot -  séta a Klessheimi kastély körül, ahol Hitler és Horthy többször is találkozott – Weithwörth – Eggelsberg – szállás Braunau környékén.

3. nap: Braunau (városnézés a felsõ-ausztriai kisvárosban, melynek nyugati részén folyik határfolyóként az Inn, elválasztva Ausztriát Bajorországtól. Megtekintjük a Harmadik Birodalom diktátorának, Adolf Hitlernek szülõházát - lerombolása esetén annak helyszínét. A két emeletes polgári épület régebben fogyatékos gyermekek otthona volt, jelenleg üresen áll. A neonáci zarándokhellyé válás megakadályozása érdekében az osztrák állam a közelmúltban kisajátította a mûemlékvédelem alatt álló épületet, sorsáról még nincs döntés.) – Mattsee (ide menekítették a II. világháború végén a magyar szentkoronát)Mauthausen (koncentrációs tábor megtekintése)   –   Linz – Amstetten – Bécs – M1 – Budapest. Érkezés a késő esti órákban.

Az ár tartalmazza: utazás, szállás, reggeli, idegenvezetés. Az ár a belépőket nem tartalmazza, erre kb. 55 EUR/fő szükséges.

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: középkategóriájú szállodában vagy panzióban

Ellátás: reggeli, igény esetén félpanzió

Figyelem: A körutazáson magyar állampolgárok érvényes útlevéllel, vagy új típusú (kártyaformátumú) személyi igazolvánnyal vehetnek részt.

További információ

 

Indulás: 2018.09.08. Érkezés: 2018.09.10.

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!