Utazási fiók

Malajzia - Indonézia körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

Malajzia - Indonézia körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel, Indonézia, 2018-08-11, Program szerint
Malajzia - Indonézia körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel
Időpont: Napok száma:
2018-08-11 - 2018-08-20 10 nap
Ellátás: Program szerint Utazás típus: Tengerparti
Közlekedés: Már: 439 500 Ft -tól
egyéni Budapest  -0 %
Utazási szám: 
63027724

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Ajánlatkérés
MALAJZIA - INDONÉZIA KÖRUTAZÁS

MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

Utazás dátuma:nem fix, az Utas igényeihez mérten tudjuk szervezni az utazást!

11 nap / 9éj

Utazás:

Menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással(Budapest – Kuala Lumpur, Jakarta – Budapest), a helyszínen belső repülőjárattal és autóval(a program szerint)

Szállás:

9 éjszaka4 csillagos szállodában.
- 2éjszaka Kuala Lumpur-ban (Malajzia)
- 3éjszaka Kuching-ben (Borneo-sziget)
- 3éjszaka Yogyakarta-ban (Jáva-sziget, Indonézia)
- 1éjszaka Jakarta-ban (Jáva-sziget, Indonézia)

Ellátás:

Bőséges reggeli, 1 ebéd és 2 vacsora

Programok

Malajzia igazi trópusi ország, színpompás gyümölcsöket és fűszereket kínáló piacokkal, hatalmas esőerdőkkel és festői szigetekkel. Emellett valóságos olvasztótégelye is Ázsia népeinek, hiszen lakosságának alig több mint fele maláj, a másik felét vegyesen teszik ki kínaiak, indiaiak és az orang asli bennszülöttek. Mecsetekkel és kínai pagodákkal, hindu szentélyekkel és ősi törzsi rituálékkal egyesíti magában Ázsia különféle vonásait.

Ismerje meg a Borneó szigetvilág legszebb kulturális és természeti kincsit – Kuching város nevezetességeit, a Bako Nemzeti Parkot, majd Indonézia legkülönlegesebb látnivalóit, ahol magyar nyelvű idegenvezetőnk kalauzol az indonéz kultúra ősi emlékei között. Látogatást teszünk a páratlan szépségű Prambanani templom együtteshez, a yogyakartai szultáni palotába és egyebek mellett megtekinthetjük Borobudurt, a világ legnagyobb buddhista templomát is.

1. nap: Budapest – Kuala Lumpur (Malajzia)

Utazás menetrendszerinti járattal Kuala Lumpur-ba.

2. nap: Kuala Lumpur (Malajzia)

Érkezést követően találkozás a magyar nyelvű idegenvezetővel, majd transzfer a szállodába. Útközben megismerkedünk a város nevezetességeivel. Szobák átvétele (2 éj). Délután szabadprogram. Este ismerkedős vacsora egy helyi indiai étteremben. Ezt követően közös séta, ahol kivilágított pompájában csodáljuk meg a Petronas ikertornyokat, melyek Ázsia egyik kereskedelmi központjai és Kuala Lumpur jelképei.

3. nap: Kuala Lumpur – Batu Cave (Malajzia)

Reggeli után az egész napos program főbb állomásai: Batu Caves (barlangok), Royal Selangor Ónedény üzlet, majd városnézés Kuala Lumpur-ban. A Batu folyónál található sziklákba vájt templomokban csodálatos, Hindi istenségeket ábrázoló szobrokat láthatunk. A városnézés során ellátogatunk a Thean How Templomhoz, a Királyi Palotához, a Nemzeti Emlékműhöz, a Függetlenség Térre, a Központi Piachoz és a Petronas Ikertornyokhoz.

4. nap: Kuala Lumpur – Kuching (Borneo-sziget)

Kora reggel transzfer a kuala lumpuri repülőtérre, utazás menetrendszerinti járattal Borneo-szigetére, Kuching város repülőterére. Érkezést követően transzfer a hotelbe, elhelyezés superior óceánra néző szobában (3 éj). Gyalogosan ellátogatunk a Kínai Negyedbe, a Macska Szoborhoz (Kuching maláj nyelven azt jelenti, hogy macska), a színes Tua Pek Kong Kínai Templomhoz és a világhíres Sarawak Múzeumhoz. A következő állomás az arany kupolás Városi Mecset lesz, és innen már gyalog folytatjuk utunkat: az öreg városrészben található a Piac. Keskeny kis utcák végeláthatatlan hálózatában „bolyongva” megismerhetjük a fűszerárusok, textilüzletek és sok egyéb üzlet kínálatát. A piaci kavalkád után megismerjük a Fehér Fejedelemség idejében emelt épületeket, a Square Tower-t, a Bíróságot és a Charles Brooke Emlékművet.

5. nap: Kuching (Borneo-sziget)

Reggeli a szállodában. A mai napon felfedezzük a Bako Nemzeti Parkot: ez a kis félsziget egy közel 1 órás autóútra található Kuchingtól. A nemzeti park hét különálló, de mégis egy ökoszisztémába egybeforrt esőerdőnek ad otthont. Ennek köszönhetően elképesztően gazdag és különböző állat – valamint növényvilág található a területen (nagyorrú majom, hosszúfarkú makákó majom, vaddisznó, repülő mókus, varánusz és több száz fajta színes madár). A növényzet és a környezet is nagyon változatos: mangrove mocsarak, fojtogató fügefa vagy a húsevő virág. Délután szabadprogram.

6. nap: Kuching – Semenggoh Wildlife Centre – Sarawak foyó (Borneo-sziget)

Utazás autóval a reggeli órákban a Semenggoh Wildlife Centre-be. A rezervátumban saját környezetükben, az esőerdőben figyelhetjük meg ezeknek a különleges majmoknak az életét. Délután 1 órás hajókirándulást teszünk a Sarawak folyón, ahol megismerjük a folyó környéki vadon élővilágát: szarvas csőrű madár, színes tropikus madarak, krokodilok, vidrák, kígyónyakú madár.

7. nap: Kuching – Yogyakarta (Jáva–sziget, Indonézia)

Reggeli a szállodában. Transzfer Kuching repülőterére, utazás átszállással Yogyakartába. Érkezést követően transzfer a szállodába (3 éj).

8. nap: Yogyakarta (Jáva-sziget, Indonézia)

Reggeli után a Világörökség részét képező, közel 1200 éves Borobudur buddhista szentély felkeresése lesz a programunk. A fő szentély mellett még a Pawon és a Mendut templomokat is meglátogatjuk. Visszatérve Yogyakartába megtekintjük a hagyományos jávai építészet remekét, a Keraton palotát és a Taman Sari komplexumot, melyet a holland gyarmati időkben Vízi Palotaként emlegettek. Végezetül ellátogatunk egy batik–műhelybe is, ahol megismerhetjük az UNESCO Szellemi Örökségének részét képező batik-termékeket. Délután egy újabb Világörökséghez, a IX. században épült Prambanan szentélyhez utazunk, amelynek fő része, a Loro Jonggrang komplexum Jáva legelegánsabb és egyben legfélelmetesebb temploma. Surakarta-ban megtekintjük a királyi családhoz tartozó Mangkunegaran Palotát és a Triwindu bolhapiacot, valamint a misztikus, erotikus domborművekkel díszített, lapos tetejű, piramis formájú Sukuh templomot.

9. nap: Yogyakarta (Jáva-sziget, Indonézia)

Pihenés, szabadprogram a szállodánál, felfrissülés a medencénél.

10. nap: Yogyakarta – Jakarta (Jáva-sziget, Indonézia)

Reggeli után repülővel utazás Indonézia fővárosába, Jakartába. Városnézés, mely során megtekintjük az óváros holland gyarmati emlékeit, majd látogatás a Miniatűr Indonézia Parkban, ahol az indonéz szigetvilág legszebb épületeit csodálhatjuk meg kicsiben, az Indonézia Múzeumban pedig a kultúrával, hagyományokkal, népművészettel ismerkedhetünk meg. Megnézzük a Függetlenségi és a Fatahillah teret az Aranyvárosban. Szállás Jakartában (1 éj).

11. nap: Jakarta – Budapest

Reggeli után a repülő menetrendjétől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Magyarországra.

A program igény szerint tengerparttal hosszabbítható.

Az ár tartalmazza

9 éjszakai szállást a megadott ellátással, felsorolt programokat, magyar idegenvezetést az egész út alatt, helyszíni közlekedést (autót, repülőtéri transzfereket)

Az ár nem tartalmazza

BBP és stornó biztosítást, illetve a repülőjegyet Budapest - Kuala Lumpur, Jakarta - Budapest között

Helyszínen fizetendő

- belső repülőjegy Kuala Lumpur - Kuching - Yogyakarta - Jakarta között (275 USD/fő)

- belépőjegyek (kb. 165 USD/fő)

- indonéziai vízum

- maláj idegenforgalmi adó (10 MYR/szoba/éjszaka)

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!