Utazási fiók

Királyi Rajasthan

Királyi Rajasthan, India, 2018-09-15, Félpanzió
Királyi Rajasthan
Időpont: Napok száma:
2018-09-15 - 2018-09-26 12 nap
Ellátás: Félpanzió Utazás típus: Körutazások
Közlekedés: Már: 369 000 Ft -tól
egyéni -  -0 %
starstarstar
Utazási szám: 
60905682
Ajánlatkérés
Lead
12 nap / 11 éjTöbb időpontbanKirályi Rajasthan
Leírás

1. nap / Delhi

Megérkezés Delhibe, transzfer a repülőtérről a szállodához. Délután félnapos városnézés Ó- és Új-Delhiben: Vörös Erőd (kívülről), Raj Ghat – Mahatma Gandhi emlékműve-, rövid szabadidő Chandi Chowk egzotikus bazárjainál, majd utazás biciklis riksával a Jama Masjidhoz, mely India legnagyobb mecsete. Továbbutazás az új városba, ahol először a Qutab Minar 72,5 méter magas vasoszlop megtekintése. Következő állomás Humayun Mauzóleuma és az India Kapu második világháborús emlékműve. Végezetül az egykori alkirályi palota –Rashtrapati Bhavan- és a jelenlegi parlament épülete lesz látható. Szállás Delhiben.

2. nap / Alsisar

Reggeli után elutazás Alsisarba ( 265 km, kb. 6 óra). Alsisar kis helység Rajasthan félsivatagos északi részén, ahol több száz évvel ezelőtt helyi kereskedők építkeztek és gyönyörű kastélyokat, palotákat hagytak az utókorra. Az épületek kiváltképp híresek mitológiai, folklór elemeket felvonultató festményeikről, oly annyira, hogy manapság a gazdagon díszített paloták, szökőkutak, templomok szabadtéri galériát alkotnak. Megérkezés Alsisarba, a szállodai szobák elfoglalása, majd elutazás Mandawa helységbe ( 20 km), a 18. században alapított kisvárosba. Mandawa szintén díszes palotákat, kúriákat tartogat a látogató számára, melyeket a várost egykor uraló, befolyásos kereskedő család építtetett. Vacsora és szállás Alsisarban.

3. nap / Gajner

Reggeli után elutazás Gajnerbe, útközben Bikaner meglátogatása ( 190 km, kb. 6 óra). Bikanert a 15-ik században alapították, sivatagi elhelyezkedése miatt csodás homokdűnék veszik körbe. A város palotái mellett a tevékről is híres, innen indulnak a legjobb egzotikus teveszafarik (Bikanerben januárban tartják a teve fesztivált), valamint különleges látnivalója is akad: Karni Mata Templomban a patkányoknak hódolnak az emberek. Messze földről látogatják a hívők a templomot, ahol a szentként tisztelt állatok a hinduizmus egy legendáját testesítik meg. Látogatás a 16. századi Junghar Erődben, melynek 37 bástyája és majd ezer méter hosszú fala van jó állapotú festményekkel. Továbbutazás Gajnerbe: Rajasthan történelmi városa, fő látnivalója a Gajner palota. A palotát vadászkastélynak építtette a maharadzsa hatalmas területen, a védett állatfajok rezervátumával. A kastély tavánál vándormadarak legalább 100 faja talál pihenőt a téli hónapok alatt. Vacsora és szállás Gajnerben.

4. nap / Jaisalmer

Reggeli, majd elutazás Jaisalmerbe ( 29 km, kb. 7 óra). Jaisalmer, az „Arany Város” a Nagy- Indiai -Sivatag szívében helyezkedik el és a várost a 12. Században alapították. Paloták, erődök és kúriák sokaságáról nevezetes. Megérkezés után vacsora és szállás Jaisalmerben.

5. nap / Jaisalmer

Reggeli, majd félnapos városnézés Jaisalmerben: Citadella, a 12-15. században épült Jain Templomok, Salim Singh és Nathmalji ki Haveli. Délután fakultatív kirándulás Khuriba, betekintés a sivatagi életbe, feledhetetlen tevegelés a homokdűnék között a naplementében. Este különleges vacsora a homokdűnéken: tevegelés a dűnékhez, autentikus vacsora helyi ízekkel a sivatagban. Szállás Jaisalmerben.

6. nap / Jodphur

Reggeli után elutazás Jodhpurba ( 29 km, kb. 6 óra). Jodhpur városfallal, 7 kapuval körülvett 16. századi település dicsőséges múlttal. Óvárosában paloták, udvarházak sorakoznak és itt készülnek a legszebb bábok Indiában. Megérkezés után a szállodai szobák elfoglalása, majd vacsora egy történelmi étteremben a Gulab Sagar tó mellett nagyszerű kilátással. Szállás Jodhpurban.

7. nap / Udaipur

Reggeli után félnapos városnézés Jodhpurban: Meherangarh erőd – 5 km hosszú, egy kisebb hegy tetején áll Rajasthan legimpozánsabb erődje- , Jaswant Thada királyi síremlékmű a 19-ik századból. Elutazás Udaipurba ( 290 km, kb. 6 óra). Útközben Ranakpur megtekintése, mely a Dzsainizmus öt legszentebb helyeinek egyike. Megérkezés Udaipurba, vacsora és szállás.Szállás Udaipur.

8. nap / Udaipur

Reggeli után városnézés: Városi Palota, Sahelion Ki Bari kertek és szökőkutak. Később a Kristály Galéria meglátogatása a város szívében, mely a világ több tájáról összegyűjtött, legszebb kristályok kiállítása. Este hajókázás a Pichola tavon (a vizszint függvénye). A 4 km hosszú, 3 km széles tavat hegyek, templomok, fürdők veszik körül. Vacsora a hangulatos, tóparti Tribute Étteremben, szállás Udaipurban.

9. nap / Jaipur

Reggeli, majd elutazás Jaipurba ( 45 km, kb. 6,5 óra) Jaipurt a 18. században alapította Jai Singh II. maharadzsa ősi hindu szabályok szerint, hogy a gazdag állam székhelye legyen. Albert herceg 1853-as látogatása alkalmával a várost rózsaszínre festették, mert ez a vendégszeretet hagyományos színe. Este főző bemutató és vacsora, ahol a vendégek saját maguk is kipróbálhatják a fogások készítését. Szállás Jaipurban.

10. nap / Jaipur

Reggeli után kirándulás az Amber erődhöz, mely Jaipurtól 11 km-re, az Aravalli hegy tetején áll.Útközben a Hawa Mahal rózsaszín épülete látható, itt megállás fotózáshoz. Az erőd látogatását követően utazás riksával Jaipur színes bazárjához, kis szabadidő. Délután városnézés Japiurban: Városi palota, Jantar Mantar. Este vacsora a Diggi Palotában ( szálloda) a város szívében, ahol a rajasthani konyha remekeit készítik. Szállás Jaipurban.

11. nap / Agra

Reggeli, majd továbbutazás Agrába (260 km, kb. 6 óra). Útközben látogatás Fatehpur Sikriben, az ősi, elhagyott városban, melyet Akbar a mogul sah építtetett, de a sivatagi vízhiány miatt néhány év múlva lakhatatlan lett. Megérkezés Agrába – a 16. században alapított város az előkelőségek lakhelye volt, leginkább a mogul dinasztiák uralták. Vacsora és szállás Agrában.

12. nap / Delhi

Kora reggel jóga lecke a szállodában, mely tartalmazza az alap ászanákat és egy kis légzés útmutatót. Relaxál és felfrissít. Reggeli, majd elutazás az örök szerelem emlékművéhez, a Taj Mahal meglátogatása. Sah Jahan 1560-ban építtette elhunyt felesége emlékére a csodásan légies síremléket ( pénteken zárva tart). A világ több tájáról idehozatott húszezer mester faragta a csipkéket 17 éven keresztül. A látogatás után utazás Delhibe, megérkezés után búcsúvacsora, majd transzfer a repülőtérre.

Az ár tartalmazza
Időpont:
2018. szeptember 15., október20**., november 10**., december 1**.Időtartam:
utazással együtt 12 nap / 11 éjÚtvonal:
1 éj Delhi, 1 éj Alsisar, 1 éj Gajner, 2 éj Jaisalmer, 1 éj Jodhpur, 2 éj Udaipur, 2 éj Jaipur, 1 éj AgraUtazás:
egyénileg (a részvételi díj a repülőjegyet nem tartalmazza), Budapest-Delhi-Budapest útvonalra foglalható repülőjegy irodánkbanElhelyezés:
helyi 4-5 csillagos szállodákban és műemlék szállásokon (heritage resorts), kétágyas szobában
Delhi, Le Meridien vagy hasonló
Alsisar, Alsisar Mahal Heritage Resort vagy hasonló
Gajner, Gajner Palace Heritage Resort vagy hasonló
Jaisalmer, Fort Rajwadsa vagy hasonló
Jodhpur, Ajit Bhawan Heritage Resort vagy hasonló
Udaipur, Ramada Resort Hotel vagy hasonló
Jaipur, Shahpura House Heritage Resort vagy hasonló
Agra, Double Tree by Hilton vagy hasonlóEllátás:
félpanzió második nap reggelitől 12. nap vacsoráigMinimum létszám:
2 fő ( minimum 10 fős társaság részére kérje ajánlatunkat repülőjeggyel, magyar idegenvezetővel együtt)Idegenvezető:
német nyelvű helyi idegenvezetés a teljes utazás alatt ( az idegenvezető nem feltétlenül a fenti szállodákban lakik a program során)
Szállás

Delhi • Alsisar • Gajner • Jaisalmer • Jodphur • Udaipur • Jaipur • Agra • Delhi

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!