Utazási fiók

Keleti Parti Nagyvárosok és a Niagara vízesés

Keleti Parti Nagyvárosok és a Niagara vízesés, Egyesült Államok, 2018-06-01, Program szerint
Keleti Parti Nagyvárosok és a Niagara vízesés
Időpont: Napok száma:
2018-06-01 - 2018-06-11 11 nap
Ellátás: Program szerint Utazás típus: Körutazások
Közlekedés: Már: 669 900 Ft -tól
repülő -  -0 %
Utazási szám: 
54145906
Ajánlatkérés
Fekvése

1. nap:

Utazásunk Budapestről indulva a reggeliórákban veszi kezdetét, melynek első megállója nem más, mint az USA fővárosa, Washington DC. Az érkezést követően a központi elhelyezkedésű szállodánk felé vesszük az irányt.

 

2. nap: Washington

A délelőtt folyamán felfedezzük Washington DC-t: felkeressük a város legnépszerűbb látványosságait. Olyan Amerika történelmében, és jelenlegi működésében is meghatározó helyszíneket nézünk meg, mint a Fehér Ház, Capitolium, a Legfelsőbb Bíróság épülete, Jefferson- és Lincoln-emlékművek. Délután a Nemzeti Légi- és Űrhajózási Múzeumot látogathatjuk meg fakultatívan, ahol az amerikai repülésről és űrhajózásról tudhatunk meg számos érdekességet.

A napot pedig egy kellemes vacsorával zárjuk opcionálisan, Washington egyik népszerű éttermében.

 

3. nap: Utazás New Yorkba

Harmadik napunkon búcsút veszünk a fővárostól, buszra szállunk és útra kelünk a világ legizgalmasabb metropoliszába: New Yorkba. Útközben Philadelphia történelmi városában állunk meg egy városnéző körre, hogy meglátogassuk az Egyesült Államok függetlenségének legfontosabb emlékhelyeit, a Szabadság haragját és a Függetlenség csarnokot.

 

4. nap: New York városnézés

Félnapos buszos-gyalogos városnézés, melynek keretei közt olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Time Square, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Building, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, és az amerikai függetlenséget jelképező Szabadság-szobor. A program ezzel nem ér véget, hiszen remek idegenvezetőnk elkalauzol minket a new york-i poszterekről jól ismert Brooklyn hídhoz, a tőzsde leghíresebb központjához, a Wall Streethez, a 2001. szeptember 11-i tragédia emlékhelyéhez, a 911 Memorialhoz, és még a különleges High Line-hoz is, amely egy már nem működő magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park.
Az igazi New Yorki kalandokra vágyóknak feltétlen ajánljuk fakultatív programjainkat! Tegyen egy helikopteres sétarepülést Manhattan felhőkarcolói felett, vagy vegyen részt New York by night programunkon, melyen az éjszaka fényeiben fedezheti fel Manhattant, vacsorával és esti belépővel az Empire State Builiding kilátójába.

 

5. nap: New York városnézés

Folytatódjék túránk a városban, hiszen még rengeteg látnivaló hátra van! Végighaladva a 5th Avenuen olyan ismert épületekkel találjuk szemben magunkat, mint a Rockefeller Center, a bámulatos St. Patrick katedrális, de itt található a New Yorkban forgató filmesek kedvenc helyszíne,a Central Park is. A park közvetlen közelében elhelyezkedő Metropolitan is kihagyhatatlan úti cél. Nem rajongóknak is erősen ajánljuk, hiszen a múzeum kreatív térrendezésével nem pusztán műtárgyakat mutat meg, hanem az adott korba helyezi a látogatót. A 5th Avenue-i élmények mellett a Grand Central Terminal is ezen napunk fényét emeli: a világ legnagyobb és legszebb vasútállomását most saját szemével is megtekintheti!
A remek nap zárásaként töltsön el egy kellemes estét a Broadway rivaldafényében! Vegyen részt fakultatív programunkon, amely egy világhírű musical megtekintése.

 

6. nap: New York szabadprogram

Egész napos szabadprogram, vagy félnapos kirándulás az Ellis Island-re majd a Szabadság Szobor talapzatához látogathatunk el. Az Ellis Island-en található a Bevándorlási Múzeum, próbáljuk felidézni a hangulatot, amikor a hosszú hajóút után a fáradt és csüggedt emberek végre megérkeznek az „Ígéret Földjére.” 

 

7. nap: utazás Bostonba (út közben New Port)

Boston felé visz tovább az útunk. Útközben a mesés történelmi belvárossal büszkélkedő New Portban teszünk egy kis kitérőt. A város az európai mintáraépült kastélyainak köszönheti hírnevét. Bostonba az esti órákban érkezünk meg.

 

8. nap: Boston városnézés
Boston városa igen nagy szerepet kapott, és kap ma is az amerikai történelemben, kultúrában és oktatásban. A városnézés keretein belül végig haladunk a Szabadság-ösvényén, amely az Egyesült Államok történetének 16 jelentős állomását mutatja be. Megnézzük még a Városházát, és teszünk egy sétát az elbűvölő Beacon Hill macskaköves utcáin, végül pedig a meglátogatjuk a világhírű Harvard egyetem campusát.

 

9. nap: Niagara vízesés

Reggel repülővel utazunk a világ egyik legszebb természeti látványosságát nyújtó vízeséshez. A Niagarához érve 2 remek program vár minket. Először a Skylon Tower kilátójából csodálhatjuk meg a zubogó vízesést, majd „test közelből" is szemlélődhetünk egy hajótúra alkalmával. Az éjszakát Torontóban töltjük.

 

10-11. nap: Toronto városnézés és hazaút

Fél napos városnézés az Ontario-tó partján fekvő városban, melyet az indiánok alapítottak és lakták a telepesek megérkezéséig. Fakultatív program keretén belül pillantást vethetünk a városra a CN torony 350 m magasan lévő kilátójából. Toronto napjainkra Kanada legnagyobb és legnépesebb metropoliszává vált a világ 4. legélhetőbb városaként.

 A nap második felében kijelentkezünk a szállodából, és búcsút veszünk Torontotól. Másnap érkezünk meg Budapestre.

 

Repülőtéri illeték: kb.: 140 000,- Ft/fő

Gyermek ár: 499.900,- Ft/fő (11 éves korig, 2 felnőttel) / július 05-től: 599.900,-
Egyágyas felár: 299.900,- Ft/fő

Útlemondási biztosítás: 1% (A számításnál a részvételi díjat, repülőtéri illetéket,  a hosszabbítást és az egyágyas felárat vesszük alapul.)
BBP biztosítás: 7 920,- Ft/fő
ESTA engedély : 8 000,- Ft/főHosszabbítson Kelet Kanadában!!!

A program tetszőlegesen meghosszabbítható + 3 éjszakával, melynek során folytatjuk a kelet kanadai városok felfedezését. Városnézés Ottawa-ban, fakultatív bálna les Quebec-ből, majd a montreali városnézés után hazautazás.

Hosszabbítás költsége: 199 900,- Ft/fő
(Minimum 10 fő jelentkezése esetén indítjuk!)

Kihagyhatatlan fakultatív élmények:

1.) Vacsora Washingtonban - Ára: 16 900,- Ft/fő
2.) Helikopteres sétarepülés  – kb. 10 perces - Ára: 63 900,- Ft/fő + helyszínen fizetendő 40 USD
3.) New York by night - Ára: 38 900,- Ft/fő 
4.) Broadway musical - Ára: 32 900,- Ft-tól/fő

5.)Hajózás a Szabadság Szoborhoz és az Ellis Island-re, szállodai transzferekkel: 35.900,- Ft/fő
6.) Niagara vízesés hajózás és ebéd - Ára: 22 900 ,- Ft-tól/fő
7.) Toronto CN torony kilátó – Ára: 10 900,- Ft/fő
8.) Hajózás és bálna les a Szent Lőrinc öbölben: 39.900,- Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza:

retúr repülőjegy Budapestről turista osztályon, elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű klimatizált  szállodai szobákban közlekedés klimatizált kisbusszal, helyi- és állami adók,  magyar idegenvezetés a túra során, gazdag programajánlat, transzferek a leírás szerint,

A részvételi díj nem tartalmazza:

étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap). kötelező borravaló helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 45 $ / fő – melyet idegenvezetőnk az első napon beszed útlemondási biztosítás: 1%, vagy kombinált utas- és útlemondási biztosítási csomag köthető

 

x
Ártáblázat


Az ár tartalmazza
Utazás repülőgéppel, Transzfer, Szállás, Ellátás megadott szerint, Telepített angol/német nyelvű képviselet, Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás
Az ár nem tartalmazza
Repülőtéri illeték

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Akvamarin Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!