Utazási fiók

Keleti Parti Nagyvárosok és a Niagara vízesés

Keleti Parti Nagyvárosok és a Niagara vízesés, Egyesült Államok, 2018-06-01, Program szerint
Keleti Parti Nagyvárosok és a Niagara vízesés
Időpont: Napok száma:
2018-06-01 - 2018-06-11 11 nap
Ellátás: Program szerint Utazás típus: Körutazások
Közlekedés: Már: 669 900 Ft -tól
repülő -  -0 %
Utazási szám: 
54145906
Ajánlatkérés
Fekvése
A túra fénypontjai:

Washington, D.C.

Philadelphia

New York

Newport

Boston

Niagara-vízesés

Toronto


1. nap: Washington

Utazásunk Budapestről indulva a reggeli órákban veszi kezdetét, melynek első megállója nem más, mint az Egyesült Államok fővárosa, Washington, D.C. Az érkezést követően a központi elhelyezkedésű szállodánk felé vesszük az irányt.

 

2. nap: Washington városnézés

A délelőtt folyamán felfedezzük magunknak a szövetségi fővárost, és felkeressük a legnépszerűbb látványosságait. Olyan, Amerika történelmében és jelenlegi működésében is meghatározó helyszíneket nézünk meg, mint a Fehér Ház, a Capitolium, a Legfelsőbb Bíróság épülete, valamint a Jefferson- és Lincoln-emlékművek.

Délután a Nemzeti Légi és Űrhajózási Múzeumot látogathatjuk meg fakultatívan, ahol az amerikai repülésről és űrhajózásról tudhatunk meg számos érdekességet. A napot egy kellemes vacsorával zárjuk opcionálisan, Washington egyik népszerű éttermében.

 

3. nap: New York City

Harmadik napunkon búcsút veszünk a fővárostól, buszra szállunk és útra kelünk a világ legizgalmasabb metropoliszába: New Yorkba. A négyórás utat követően délután érkezünk meg manhattani hotelünkbe. Útközben megállunk Philadelphia történelmi városában, hogy meglátogassuk a független Egyesült Államok megszületésének legfontosabb emlékhelyeit, a Szabadság Harangját és a Függetlenség Csarnokát.

 

4. nap: New York városnézés

Félnapos, buszos-gyalogos városnézés következik, melynek keretei közt olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Times Square, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Building, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, a New York-i poszterekről jól ismert Brooklyn híd,  vagy a világ legfontosabb tőzsdei központja, a Wall Streethez. Ellátogatunk a 2001. szeptember 11-ei tragédia emlékhelyéhez, a 9/11 Memorialhoz is. Hab a tortán a helyiek kedvence, a High Line, amely egy régi, ipari magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park.

Az igazi New York-i kalandokra vágyóknak feltétlenül ajánljuk fakultatív programjainkat! Tegyen egy helikopteres sétarepülést Manhattan felhőkarcolói felett, vagy vegyen részt “New York by Night” programunkon, melyen az éjszaka fényeiben fedezheti fel Manhattant, vacsorával és esti belépővel az Empire State Building kilátójába.

 

5. nap: New York városnézés

Rengeteg látnivaló van még hátra, úgyhogy reggel újult erővel vetjük magunkat a felfedezésbe! Végighaladva a 5th Avenue-n olyan, jól ismert helyszínekkel találjuk szemben magunkat, mint a Rockefeller Center, a bámulatos St. Patrick katedrális, de itt található a New Yorkban forgató filmesek kedvenc terepe, a Central Park is.

A remek nap zárásaként töltsön el egy kellemes estét a Broadway rivaldafényében! Vegyen részt fakultatív programunkon, amely egy világhírű musical megtekintése.

 

6. nap: New York / látogatás a Szabadság-szoborhoz

Egész napos szabadprogram, vagy félnapos kirándulás következik, mely során Ellis Island-re, majd a Szabadság-szobor talapzatához látogatunk el. A szigeten található Bevándorlási Múzeumban próbáljuk felidézni a hangulatot, amikor a hosszú hajóút után a fáradt és csüggedt emberek végre megérkeznek az „Ígéret Földjére”, melynek elérését a monumentális Szabadság-szobor jelezte.

 

7. nap: utazás Bostonba (útközben Newport)

Boston felé visz tovább az utunk. Útközben az ország egyik legszebb történelmi belvárosával büszkélkedő Newportban teszünk egy kis kitérőt. A város az európai mintára épült kastélyainak köszönheti hírnevét. Bostonba az esti órákban érkezünk meg.

 

8. nap: Boston városnézés

Boston az  amerikai történelemben végig fontos szerepet játszott, fontos kulturális, oktatási és innovációs központ. A városnézés keretein belül végighaladunk a Szabadság Ösvényén, amely az Egyesült Államok történetének 16 jelentős állomását mutatja be. Megnézzük a Városházát, és teszünk egy sétát az elbűvölő Beacon Hill macskaköves utcáin, végül pedig meglátogatjuk a világhírű Harvard egyetem campusát.

 

9. nap: Niagara-vízesés

Reggel repülővel utazunk a világ egyik legszebb természeti csodájához. A Niagarához érve két remek program vár minket: Először a Skylon Tower kilátójából csodálhatjuk meg a zubogó vízesést, majd testközelből is megtapasztalhatjuk a természet erejét egy hajótúra alkalmával. Készüljünk fel rá: lebilincselő élményben lesz részünk. Az éjszakát Torontóban töltjük.

 

10-11. nap: Toronto városnézés és hazaút

Félnapos városnézés az Ontario-tó partján fekvő városban. Torontót minden évben a világ legélhetőbb nagyvárosainak élbolyába választják, nem véletlenül. Építészetével, kultúrájával és hangulatával az európai látogatók számára otthonosabb légkört biztosít amerikai társainál. Ha a magasból is körbenézne, fakultatív programunk keretében vessen pillantást a városra a CN torony 352 méter magasan lévő kilátójából. Az üvegpadlóra merészkedést csak erős idegzetűeknek javasoljuk!

A nap második felében kijelentkezünk a szállodából, és búcsút veszünk Kanadától. Másnap érkezünk meg Budapestre.
Repülőtéri illeték: kb.: 140 000,- Ft/fő


Gyermek ár: 499.900,- Ft/fő (11 éves korig, 2 felnőttel) / július 05-től: 599.900,-

Egyágyas felár: 299.900,- Ft/fő


Útlemondási biztosítás: 1% (A számításnál a részvételi díjat, repülőtéri illetéket,  a hosszabbítást és az egyágyas felárat vesszük alapul.)

BBP biztosítás: 8 140,- Ft/fő

ESTA engedély : 8 000,- Ft/főHosszabbítson Kelet-Kanadában!


A program tetszőlegesen meghosszabbítható + 3 éjszakával, melynek során folytatjuk a kelet kanadai városok felfedezését. Városnézés Ottawa-ban, fakultatív bálna les Quebec-ből, majd a montreali városnézés után hazautazás.


Hosszabbítás költsége: 199 900,- Ft/fő

(Minimum 10 fő jelentkezése esetén indítjuk!)Kihagyhatatlan fakultatív élmények:

Vacsora Washingtonban - Ára: 16 900,- Ft/főHelikopteres sétarepülés  – kb. 10 perces - Ára: 63 900,- Ft/fő + helyszínen fizetendő 40 USDNew York by night - Ára: 38 900,- Ft/fő Broadway musical - Ára: 32 900,- Ft-tól/főHajózás a Szabadság Szoborhoz és az Ellis Island-re, szállodai transzferekkel: 24.900,- Ft/főNiagara vízesés hajózás és ebéd - Ára: 22 900 ,- Ft-tól/főToronto CN torony kilátó – Ára: 10 900,- Ft/főHajózás és bálna les a Szent Lőrinc öbölben: 39.900,- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

retúr repülőjegy Budapestről turista osztályon,elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű klimatizált  szállodai szobákbanközlekedés klimatizált kisbusszal,helyi- és állami adók, magyar idegenvezetés a túra során,gazdag programajánlat,transzferek a leírás szerint


A részvételi díj nem tartalmazza:

étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap).kötelező borravaló helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 45 $ / fő – melyet idegenvezetőnk az első napon beszedútlemondási biztosítás: 1%, vagy kombinált utas- és útlemondási biztosítási csomag köthetőx
Ártáblázat


Az ár tartalmazza
Utazás repülőgéppel, Transzfer, Szállás, Ellátás megadott szerint, Telepített angol/német nyelvű képviselet, Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás
Az ár nem tartalmazza
Repülőtéri illeték

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Akvamarin Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!