Utazási fiók

Izland - A gejzírek földje

Izland - A gejzírek földje, Izland, 2018-04-04, Reggeli
Izland - A gejzírek földje
Időpont: Napok száma:
2018-04-04 - 2018-04-08 5 nap
Ellátás: Reggeli Utazás típus: Körutazások
Közlekedés: Már: 328 800 Ft -tól
repülő Budapest  -0 %
starstarstar
Utazási szám: 
53179605

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Ajánlatkérés
Fekvese
1. nap: Budapest-KeflavíkElutazás Budapestről menetrendszerinti repülőjárattal Izland légikikötőjébe: Keflavíkba. Autóbusszal utazunk tovább Reykjavíkba, a világ legészakibb fővárosába, informatív autóbuszos városnézés: Perlan kilátóterasz), Hallgrímskirkja templom, Dómkirkja katedrális, Parlament és Városháza. (Ezen programrész a repülőmenetrend alapján az utolsó napon is megvalósulhat). Elfoglaljuk szálláshelyünket, ahová minden nap visszatérünk.
2. nap: A gejzírek „atyja” és a Gulfoss vízesésElutazás autóbusszal Reykjavíkból Pingvellirbe (Thingvellir Nemzeti Park), ahol egyik lábbal Amerikában, míg a másikkal Európában állhatunk! A gejzírek atyját, a Geysir nevű gejzírt keressük fel, mely ma (átmenetileg?) egy nyugodt kék színű tóként kerül elénk. Mellette a ma is aktív Strokkur, melynek vízoszlopa kiszámíthatatlanul kb. 10 percenként lövell fel mintegy 30m magasra (örök élmény!). Továbbutazva megállunk Izland legszebb vízesése, a Gulfoss vízesés mellett, valamint láthatjuk e különleges geotermikus vidéket fortyogó vízoszlopaival, gejzíreivel. Kirándulásunk folyamán meglátogatunk olyan jelentős történelmi városokat, mint pld. Skälholt (ősi püspöki székhely).
3. nap: Gőzfürdő a lávamezőnMit szólna egy forró gőzfürdőhöz a természet lágy ölén? Ez a szokatlan élmény várja Önöket a „Kék Lagúna” autóbuszos kirándulásunk alatt Reykjanes-félszigeten, az „Éden Kertnél”, mely rengeteg zölddel, virágaival csalogatja a látogatót. A lávatóban való fürdés után szinte újjászületve folytatjuk utunkat. Látni fogjuk a lávamezőket, Grindavik halászkikötőjét és Krisuvik geotermikus vidékét a kénes gőzökkel, mozgó, szuszogó iszapfortyogókkal. (Akár a pokol konyháján járnánk!).
4. nap: Rejkjavík vagy a Snaefellsnes-félszigetHa úgy dönt, szabadidejében barangolhat Rejkjavíkban. Fakultatív ajánlatunk: A misztikus Snaefellsnes-félszigetre utazunk. Utunkat kopár lávamezők, alvó kráterek, pezsgő források és sebes folyók kísérik, melyekkel füves vidékek és hósapkás hegyek váltakoznak. Láthatjuk az Eldborg-krátert is. Utazásunk csúcspontja a híres Snaefellsjökull-gleccserfolyam, mely a történelem előtti időkben jég alatti vulkánkitöréssel keletkezett. Gyalogosan közelíthetjük meg a gleccser titokzatos helyét (a könnyed túra az időjárási viszonyoktól függ). Estére visszatérünk Reykjavíkba.
5. nap: Keflavík-Budapest A reggeli elfogyasztása után transzfer a keflavíki repülőtérre, hazautazás menetrend szerinti repülőgéppel Budapestre.
x
Artablazat

Az alábbi árakra és felárakra 5 - 7,5% árfolyamfelárat
számolunk (árfolyammozgás alapján)

Árak és felárak (1 főre)

Részvételi díj IV.4.: 328.800 Ft    
Részvételi díj VI.26., VIII.7.: 448.000 Ft   
Repülőtéri illeték kb.: 54.000 Ft
1ágyas felár: 72.000 Ft
Gyorséttermi vacsora (helyszínen fizetendő)1.700 ISK-tól
3 fogásos éttermi vacsora(he lyszínen fizetendő)12.000 ISK-tól
Utasbiztosítás (BBP) 2.825 Ft
CL PLUS biztosítás*: 12.600 FtUtazás: menetrend szerinti repülővel, Izlandon autóbusszal
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda***
Ellátás: 4x büfé-reggeliFakultatív programok (15 főtől)
Snaefellsnes-félsziget 46.500 Ft
Blue Lagoon látogatói jegy, belépőjegy árban vanBelépők és jegyek tájékoztató árai: 30 Euro
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 5 EuroMinimális létszám: 15 fő.
Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a repülőtéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!  Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz:
– 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 13.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 8.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszaka
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!
Az ár tartalmazza
Utazás repülőgéppel, Közlekedés, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető
Az ár nem tartalmazza
Utasbiztosítás, Fakultatív programok, Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!