Utazási fiók

Ipsos Beach Hotel

Ipsos Beach Hotel, Görögország, Görög-szigetek, Korfu, 2018-09-24, Félpanzió
Ipsos Beach Hotel
Időpont: Napok száma:
2018-09-24 - 2018-09-28 5 nap
Ellátás: Félpanzió Utazás típus: Tengerparti
Közlekedés: Már: 92 796 Ft -tól
egyéni -  -0 %
starstarstar
Utazási szám: 
58782804
Ajánlatkérés

Kategória: **
USP
Ipsos Beach Hotel is in a small village of charm and relaxation. Discover lovely walks along the island. The hotel is hidden amidst a garden of orange, lemon and olive trees. Located in Ipsos center, 50 m from the beach, 300 m from a marina and 15 km from Corfu international airport.
Felszereltség és szolgáltatások
Facilities and services include restaurant, bar, lounge, garden, swimming pool, children's playground, wireless Internet access, elevator and 24-hour reception.

Rooms feature telephone, TV, safe (extra charge), mini fridge, air conditioning, hairdryer and bathroom.

Please note that some of the above facilities may be closed due to weather / seasonal conditions.

Address: Tzavros, 49083 Ipsos, Corfu, Greece.

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...
UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!