Utazási fiók

Hotel Chryssana Beach

Hotel Chryssana Beach, Görögország, Görög-szigetek, Kréta, Kréta nyugat, Kolymbari, 2018-05-01, Reggeli
Hotel Chryssana Beach
Időpont: Napok száma:
2018-05-01 - 2018-05-05 5 nap
Ellátás: Reggeli Utazás típus: Tengerparti
Közlekedés: Már: 76 348 Ft -tól
egyéni -  -0 %
Utazási szám: 
58203163
Ajánlatkérés
A szervező utazási iroda megjelölése: Chryssana Beach Hotel
Kategória: ***
USP
Chryssana Beach Hotel in Chania, Crete is located in one of the most picturesque bays in Crete, in Kolymvari. A recent renovation gave a fresh look and an elegant atmosphere where the distinctive architecture of the hotel blends in harmony with the surrounding nature and the beautiful villages around such Platanias, Maleme and Spilia. The guests rooms are comfortable and outfitted with all modern amenities. In our hotel you will find everything that is required to make your stay in Chania an unforgettable experience. Located 50 m from the beach, 1.5 km from Kolymbari, 25 km from Chania and 43 km from Chania International Airport.

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Akvamarin Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...
UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!