Utazási fiók

Dél-kínai látképek

Utazás keresés
Dél-kínai látlépek - Kína
Dél-kínai látlépek
Dél-kínai látlépek
Időpontok száma:
0 időpont / 0 Last minute / 0 First minute
Ellátás: -
Közlekedés: -  -
starstarstar

Időjárás:

Nem elérhető időpontok

A szervező utazási iroda megjelölése: Dél-kínai látképek
Leírás
Amennyiben Kínából nem az égbeszökő felhőkarcolókat tartja a legérdekesebbnek, akkor az alábbi program Önnek készült! A képeslapokon látható karsztkúpok között kanyargó folyó és a mellette elterülő rizsföldek, tökéletes ellentétei a nyüzsgő, 21. századi ázsiai metropoliszoknak. Engedje, hogy rabul ejtse Önt is a látvány, ahogy ezeréves hagyomány szerint még a mai napig is kormoránok segítségével halásznak a helyiek.
Program

1. nap

Elutazás Budapestről, a választott légitárság járataival.


2. nap

Megérkezés Guilinba a menetrend szerint, transzfer a szálláshelyre, a szoba elfoglalása, majd szabadidő. Szállás Guilinban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.


3. nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás, ebéddel: Elefántormány-hegy (vagy szikla), Fubo-hegy és a Ludiyan, vagy más néven Nádsíp-barlang. Szállás Guilinban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.


4. nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos hajókirándulás a Li-folyón, ebéddel. Szállás Yangshuoban, 3 csillagos, belvárosi szállodában.


5. nap

Reggeli a szállodában, majd privát transzfer gépkocsival Longshengbe. Ebéd, majd egy félnapos könnyű túra a képeslapokról jól ismert, lépcsőzetes rizsteraszok között. Szállás egy helyi vendégházban.


6. nap

Reggeli a vendégháznál, majd privát transzfer gépkocsival vissza Guilinba. Délután szabadidő, majd transzfer nemzetközi repülőtérre, hazautazás a menetrend szerint.


7. nap

Repülőút Budapestre, érkezés a menetrend szerint.


 

Alapár tartalmazza

Repülőjegyet, 4 éjszaka szállást, helyi 4 és 3 csillagos szállodában, valamint egy vendégházban, félpanziós ellátást, transzfereket, kirándulásokat, városnézéseket helyi, angol nyelvű idegenvezetéssel és azok belépőjegyeit. A menetrendszerinti repülőjegyek speciális lemondási/módosítási feltételei miatt az ÁSZF-től eltérő feltételek érvényesülnek: a repülőjegyek kiállításuk után nem visszatéríthetők és nem módosíthatók, illetve az előleg összege magasabb lehet!

Alapár NEM tarlalmazza

Repülőtéri illetéket, szervízdíjakat, útlemondási biztosítást, valamint a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Kiutazas-leirasa

Irodánk által javasolt, az egyik legkedvezőbb áru repülőjegyéhez tartozó menetrend Budapest – Guilin – Budapest útvonalon a China Airlines járataival:


Odaút:


10:45 Budapest (BUD)        12:30 Frankfurt (FRA)  LH 1335


13:45 Frankfurt (FRA)          06:40 Chengdu (CTU)  CA 432


11:45 Chengdu (CTU)         13:30 Guilin (KWL)     CA 4764


Visszaút:


21:40 Guilin (KWL)             00:30 Peking (PEK)   CA 1226


13:00 Peking (PEK)           18:40 Budapest (BUD) CA 721

Etkezes-leiras
Félpanziós ellátás: reggeli a szálláshelyeken, majd a programhoz kapcsolódóan, tradicionális, többfogásos kínai ebéd.
Vízum infó
Magyar állampolgárok kizárólag érvényes vízum birtokában kezdhetik meg utazásukat Kína felé, ezért mindenképp az utazást megelőzően turista vízumot kell beszerezni. Ennek ügyintézését irodánk vállalja. Feltételei: a hátralék befizetésekor (indulás előtt 30 nappal) a következő dokumentumokra van szükség: útlevél, amely a hazautazás dátumától számítva még 6 hónapig érvényes, az útlevélbe kell legyen két egymással szemben elhelyezkedő üres oldal, egy fénymásolat az útlevél fényképes oldaláról, 1 db színes igazolványkép és egy kitöltött vízumkérő lap.

Nem található a szálloda áttekintése.

A GPS koordináták nem elérhetőek


Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!