Utazási fiók

CORINTHIA VILLÁK

CORINTHIA VILLÁK , Horvátország, Kvarner, Krk sziget, Baška, 2018-09-15, Önellátás
CORINTHIA VILLÁK
Időpont: Napok száma:
2018-09-15 - 2018-09-22 8 nap
Ellátás: Önellátás Utazás típus: Tengerparti
Közlekedés: Már: 39 128 Ft -tól
egyéni -  -0 %
Utazási szám: 
55013919
Ajánlatkérés
A szervező utazási iroda megjelölése : CORINTHIA VILLÁK - BASKA
Fekvése
Baska központjától csak néhány perc sétára, a kavicsos, lassan mélyülő 2 km hosszú strandtól 100 m-re, a Hotel Corinthia mögött, elkerített zöld környezetben fekszik ez a 10 db villa apartmanokkal. Mindegyik villában 2 db apartman található.
Apartmanok
2-4 ágyas: 53 nm, kétszintes (földszint: nappali dupla kihúzható ággyal, kávéfőző, klíma, széf, TV, konyhasarok, terasz, az emeleten: kétágyas hálószoba és fürdőszoba hajszárítóval).
Ellátás
önellátás.
Szolgáltatások
központi parkoló 2 EUR/autó/nap, WiFi (díjmentes), kis gyermekjátszótér. Étterem és üzlet 100 m-re. Hotel Corinthia nyitott és fedett medencéje, fitness díjmentesen használható, a többi wellness szolgáltatás térítés ellenében használható.
Felárak, díjak
Üdülőhelyi díj 12 éven felül: 2 800 Ft/fő/7 éj. Gyermek ágy nélkül 3 évig: 12 100 Ft/fő/7 éj. Babaágy: lekérésre, 7 EUR/éj. Háziállat: lekérésre, 10 EUR/éj.
Helyszínen fizetendő
ökológiai díj 0,3 EUR/éj/fő és egyszeri bejelentkezési díj: 2,5 EUR/fő.
Minimum tartózkodás
7 éj 06.16-09.08 közötti indulás, Rövidebb tartózkodás esetén  min. 4 éj (csak 06.16-ig és 09.08 után lehetséges) felár 20%.
Fantasztikus akció

7=6 akció 06.09-ig és 09.08-tól
Előfoglalási kedvezmény
Fantasztikus akcióval összevonható
2018.01.16-ig: 10 %
2018.02.28-ig:   8 %
2018.04.06-ig:   6 %
Turnusváltás
ígény szerint.

HORVÁTORSZÁG * KVARNER-ÖBÖL * KRK-SZIGET * BASKA * CORINTHIA VILLÁK

AUTÓBUSZJÁRAT HORVÁTORSZÁGBA!

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!