Utazási fiók

BLANCO Y NEGRO APARTMANOK

BLANCO Y NEGRO APARTMANOK, Spanyolország, Spanyol kontinens, Costa Brava, Lloret de Mar, 2018-05-01, Ellátás nélkül
BLANCO Y NEGRO APARTMANOK
Időpont: Napok száma:
2018-05-01 - 2018-05-08 8 nap
Ellátás: Ellátás nélkül Utazás típus: Tengerparti
Közlekedés: Már: 22 470 Ft -tól
egyéni -  -0 %
Utazási szám: 
59177180
Ajánlatkérés
Fekvése
Lloret de Mar központjában, a tengerparttól 200 m-re elheéyezkedő apartmanház. Kitűnő választás az éjszakai élet szerelmeseinek, a szórakozni és bulizni vágyóknak, mivel közvetlen közelében diszkók, szórakozóhelyek, bárok sokasága található.
Stúdiók
egylégteres, nappali/háló 2 ággyal, felszerelt konyhasarokkal, fürdőszoba, légkondicionáló, SAT-TV, erkély, térítés ellenében széf.
Apartmanok
hálószoba 2 ággyal, nappali/háló kinyitható kanapéval, felszerelt konyhasarokkal, fürdőszoba, légkondicionáló, SAT-TV, erkély, térítés ellenében széf.
Ellátás
önellátás.
Szolgáltatások
lift, térítés ellenében WiFi. Parkolás a környező utcákban vagy a közelben található parkolóházakban. Kisálllat térítés ellenében vihető (max.5kg).
Helyszínen fizetendő
Üdülőhelyi díj: 16 év felett 1€/fő/éj.
Minimum tartózkodás
4 éj.
Előfoglalási kedvezmény

14%     01.16-ig
10%     03.31-ig
Turnusváltás
igény szerint.

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Akvamarin Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...
UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!