Utazási fiók

Alpenhotel Tauernkönig

Alpenhotel Tauernkönig, Ausztria, Salzburg, Obertauern, 2018-03-21, Félpanzió
Alpenhotel Tauernkönig
Időpont: Napok száma:
2018-03-21 - 2018-03-24 4 nap
Ellátás: Félpanzió Utazás típus: Síutazások
Közlekedés: Már: 93 300 Ft -tól
egyéni -  -0 %
starstarstar
Utazási szám: 
51533404
Ajánlatkérés
A szervező utazási iroda megjelölése: Ausztria - Alpenhotel Tauernkönig *** - Obertauern
Infó-szöveg
A családi vezetésű szálloda a központtól 700 m-re található, közvetlenül a Zehnerkarbahn és Grünwaldkopf felvonók közelében. A szállásról a sípálya közvetlenül is megközelíthető.
Alapar-tartalmazza
a szállást kétágyas szobában a választott tartózkodásra,
a félpanziós ellátást,
a szauna, gőzfürdő és infrakabin használatát,
a parkolást.

 
Alapar-nem-tartalmazza
az esetleges idegenforgalmi adót, mely a helyszínen fizetendő (kb. 1 EUR/fő/éj).
Leiras

Felszereltség, szolgáltatások: Recepció, hall, borozó, sítároló, lift, parkoló, étterem, pizzéria, bár, terasz, szauna, gőzfürdő, infrakbin.

Elhelyezés: A kétágyas szobák részben egy ággyal pótágyazhatóak, fürdőszobával, hajszárítóval, rádióval, telefonnal, kábeltévével és széffel felszereltek.

Ellátás: Félpanzió.

Gyermekkedvezmény pótágyon: 0-2 év ingyenes, 3-4 év 70%, 5-11 év 50%, 12-14 év 40% kedvezmény.

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Akvamarin Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!