Utazási fiók

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Évek óta együtt dolgozó csapatunk többéves szakmai tapasztalattal a háta mögött vállalja bárminemű rendezvény lebonyolítását. Célunk, hogy minden általunk szervezett összejövetel - legyen az akár egy családi grill parti, esküvő vagy több ezer fős nemzetközi konferencia - maradandó élményt nyújtson résztvevőinek. Cégünk szakmai tapasztalata és kialakult kapcsolatrendszere lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a legkedvezőbb áron a legmagasabb szolgáltatást kapják. Munkánk elismerését tükrözi, hogy visszatérő megrendelőknek dolgozhatunk és a legkülönbözőbb igényeket is ki tudjuk elégíteni.

Cégek részére
Bizonyára fontos Önnek munkatársai és üzleti partnerei megbízhatósága. Ezt nem csak anyagi szolgáltatásokkal érheti el. A céges protokoll és csapatépítő rendezvények mind ezt a célt szolgálják. Biztos lehet benne, hogy munkatársai vagy céges partnerei maximális lojalitással lesznek cége iránt.


Magánszemélyek részére
Mindenki életében vannak olyan feledhetetlen pillanatok, melyekre szívesen emlékszik vissza. Ki ne szeretné, hogy családtagja a családtagja, gyermeke vagy barátja tiszteletére szervezett összejövetel tökéletes legyen? Mi ezeket az eseményeket tesszük életre szóló emlékké.


Incentive utak
Az incentive szó, ösztönzést jelent. Tehát olyan utakat jelöl, ahol legtöbbször a résztvevők elismerése, ösztönzése a cél.


Az intentive utak...
- növelhetik egy csapat együttműködésének hatékonyságát
- elérhetik a kollegák között - a közös élmények által- a jobb és lendületesebb munkavégzést, a csapatmunka eredményességének növekedését
- lehetőséget biztosítanak arra, hogy jobban megismerhessék egymást az emberek,
- bizalmat, és megbízható partnerkapcsolatot segíthet elő,
- javíthat a kölcsönös odafigyelésen, és
- kulturális szempontból sem utolsó.

Jutalomként is lehet választani, ha Ön különösen elégedett valamely alkalmazottja munkájával, vagy csoportja működésével, s szeretné valami különleges élménnyel, érdekes programmal meglepni őket.

Az incentive út megszervezése
Nem könnyű jól megszervezni egy ilyen utat, ebben segít irodánk szakértelme, tapasztalata. Az incentive utazás, éppen sokszínűsége miatt, lényegesen bonyolultabb szervezést igényel, mint bármely egyéb más út. Nem könnyű ilyenkor sem a helyszínt kiválasztani, sem magát a programot kitalálni, összeállítani, hiszen az út sikere kihatással lehet a jövőbeli munka-, illetve partnerkapcsolatokra.


Irodánk célja, hogy az út eredményes legyen, ezért mindenképpen fontos tudnunk a cég elképzeléseit, elvárásait, hogy a legmegfelelőbb ajánlatot dolgozhassuk ki, a megadott, egyeztetett kereteken belül. Tudjuk, hogy ez nem könnyű feladat, hiszen sok múlik nem csak a földrajzi adottságokon, de az utazás célján, a csoport nagyságán vagy a résztvevők beállítottságán is. Az úttal kapcsolatban minden apróbb, de nem elhanyagolható dolgot figyelembe veszünk.

Az utazás jellege sokféle lehet, függ a szezontól, az adott országtól, helyszíntől, az elhelyezéstől és elsősorban az utazás céljától:
- szakmai utazás,
- nyaraló program,

- városlátogatás,
- kulturális utak,
- kalandtúrák,
- sí utak,
- egzotikus utak,
- sport rendezvények
- fesztiválok
- vagy akár körutazások.

Csapatépítés
A csapatmunka, az összetartozás jelenti egy cég működésének erejét és hatékonyságát. Ennek szinten tartása és fejlesztése érdekében napjainkban nagyon fontos szerepet kapnak a különböző szervezetfejlesztési és humánerőforrás - fejlesztési tréningek és csapatépítő programok.


Irodánk olyan indoor és outdoor csapatépítő programokat kínál az Önök részére, amelyek megkönnyítik a kollégák beilleszkedését az új környezetbe, erősítik a csapatmunkát, elősegítik az egyéniségek kibontakozását és a rejtett képességek megismerését.

Csapatépítő élménytréning programjaink célja, hogy elősegítse a különböző igényekhez kialakított feladatokon keresztül az egyéniségek kibontakozását és a csapatok összekovácsolódását. A csapatépítő élménytréning programok által, a csoportok vidám hangulatban megismerhetik egymás és önmaguk rejtett képességeit, ezáltal a mindennapi munkájukban is könnyebben veszik fel az akadályokat. Az egymásra utaltság által pedig megtanulnak csapatban dolgozni.

A csapatépítő élménytréning programok mellett teljes körű szolgáltatást nyújtunk Partnereink részére, a csapatépítő tréning helyszínek biztosításától a kiegészítő, szórakoztató programokig. A csapatépítő tréning helyszínek kiválasztásánál fontosnak tarjuk a természet közelségét, könnyen megközelíthetőségét,
a helyszín adottságait, kiegészítő szolgáltatásokat.


Számunkra nincs két egyforma feladat, és nincs az a kihívás, amire ne próbálnánk hatékony, ideális megoldást találni. A közel 25 éves szervezői tapasztalatunkkal magas színvonalú, szakmai szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleinknek. Mi azon dolgozunk szorosan együttműködve Partnereinkkel, hogy az általunk szervezett csapatépítő programok minden részletében színvonalasak és egyediek legyenek, ezáltal Partnereinknek kellemes, élményekben gazdag pillanatokat szerezzünk.

Ízelítő kínálatunkból:
- kunyhóépítés (akár hóból is)

- éjszakázás sziklahasadékban
- hídépítés
- vadvízi evezés
- kalandos feladatok vitorlás hajóval
- akadályverseny ismeretlen terepen
- számháború erdőben
- ellátás önálló megszervezése, megszerzése
- társunk átsegítése nehéz helyzeteken

Vállalati- és szakmai rendezvények:
- kongresszus- és konferenciaszervezés

- brain-storming
- csapatépítő utak és tréningek
- értekezletek (ebéd, parti, többnapos programok)
- üzleti utak
- delegáció fogadás
- egyéb rendezvények: koktélparti, állófogadás, estély

Családi, társasági összejövetelek:
- születésnapok
- parti, meglepetésbuli, házibuli
- eljegyzés
- legény- és leánybúcsúk
- évfordulók
- keresztelők
- ballagások, diplomaosztók
- gyerekzsúrok
- grill partik

Egyéb rendezvények:
- autókiállítások
- divatbemutatók
- esküvők, nászutak (külföldön is)
- falunapok
- farsangok
- fesztiválok
- iskolai rendezvények
- jégdiszkó
- karaoke
- kiállítások
- koncertek
- kultúrális programok
- városi ünnepségek
- rendezvényhajók
- sajtótájékoztatók
- sportnapok, sportversenyek
- standok
- szabadtéri rendezvények
- szezonnyitó ünnepségek
- termékbemutatók
- utcabálok

Catering:
- privát catering (többéves tapasztalattal rendelkező chef-ek, szakácsok és felszolgálók kiközvetítése)

Hostess, host és animátor közvetítés

Technikai feltételek biztosítása:
- hangosítás
- színpadépítés
- színpadfedés
- rendezvénysátor
- lemezlovas közvetítés
- zenekar közvetítés
- hang-, fény-, színpadtechnika

REFERENCIÁK:

Lilly Hungária Kft.
családi sportnapok, Mikulás-napi rendezvény 
Financial Expert Kft.
3 nap/2 éjszaka amszterdami városlátogatás 30 fővel
 

Csoportos incentive
3 nap/2 éjszaka Graz 28 fővel
 
Privát esküvő
teljes lebonyolítás 86 fővel
 
   

Értesüljön első kézből kihagyhatatlan ajánlatainkról és aktuális akcióinkról!